2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenine mevla olgunlaşmak kocaman bir avantajdır. Nasıl bu kazanımı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri artık kanuni çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni yapılan ali binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında imal edilmektedir. Fakat bittabi bir yangın merdivenine sahip yapmak kucakin binanızın yeni olması ya da dolgunca faik olması gerekmemektedir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması dokumalabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 uyum sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip yetişmek; dayanıklı, bedii kapılara en şayeste fiyatlarla iye olgunlaşmak yürekin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden usa vurma veri alabilirsiniz.

şüphesiz bu denli çok seçenek dâhilin bir hediye seviyesi icra etmek müşkül. Dümdüz tutalım ve adidaki özelliklere mevla ölçün çelik yangın kapısı üzerine bapşalım:

Montaj sürecinde beceri olarak tüm kurallara mutabık şekilde yerleştirilen yek kanatlı yangın bapsı, dışarı sevap açılacak şekilde kullanılır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve duman sızdırmaz özellikleri geçmek zorundadır.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için değişiklik göstermektedir. Yükselmekı etkileyen ana müessir kapının hırse metanet seviyesidir. Bu felakete dayanıklılık seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme üretimları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Bapsı seçer özen edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin flama ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına Yangın Kapısı geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. örgüda kâin insanların emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetçi altına kızılınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known as emergency exit doors,  of the fire department  fire  Yangın Merdiveni Kapısı occupies a very large place in the regulation. It saf been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Maşer beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i kavramak muhtevain tıklayın.

Tenha Kanatlı Yangın Bapları; Yegâne kanatlı tasarımıyla, az mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın simultane emin bir çıkış esenlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve Yangın Merdiveni Kapısı en yakışır bedel politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page